כניסה
למנויות
צרו קשר

פיצה כרובית - פשטידת כרובית מחופשת לפיצה:

פיצה כרובית/ פשטידת כרובית מחופשת לפיצה:

רכיבים:

ראש כרובית
2 ביצים
150 גרם גבינת מוצרלה
½ כפית מלח
כף קטשופ
2 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
בזיליקום
אורגנו
(ירקות לפי הטעם כתוספת מעל)

אופן הכנה:

ראש כרובית מבושל במים ולאחר מכן קוצצים לפירורים בסלייסר וסוחטים את עודפי המים היטב!!! 
מוסיפים לראש כרובית 2 ביצים, 30 גרם גבינת מוצרלה וחצי כפית מלח. פורסים על מגש לעובי של 1 סמ ומכניסים לתנור ב 180 מעלות עד שמזהיב בצדדים על גבול השרוף. 
מוציאים מהתנור ( כשמוציאים מהתנור בזמן שמסדרים את התוספות מעלים את חום התנור למקסימום) - מוסיפים רוטב פיצה מ 2 עגבניות מגורדות, כף קטשופ, 2 כפות רסק עגבניות, 2 שיני שום, בזיליקום ואורגנו.
מוסיפים מעל 120 גרם מוצרלה וירקות לפי הטעם - פטריות, עגבניות, חציל או כל תוספת ירק אחר...
מכניסים לתנור עד להזהבה.

איך נתייחס:
כל המתכון מכיל 7 מנות חלבון, כחצי מגש מתאים לארוחת צהריים בתפריט 1200 כארוחת חלבונים ופחמימה שהומרה לחלבון
להאמין. לפעול. להגשים.